onsdag 9. mars 2011

Fikse gata de på noen måte??

Jeg kom over en artikkel på Saltenposten. Det er nå kommet en nettbasert tjeneste hvor du kan melde fra om feil eller problemer på veiene i lokalmiljøet ditt. Du slipper å tenke på hvilken etat du skal melde fra til, du bare sender en e-post via www.fiksgatami.no
     Dette var jo en meget enkel måte å melde fra på. Da gjenstår det å se om det går like kjapt å få veiene fikset! ;)

2 kommentarer:

  1. Et søk på "fiksgatami" gir mange treff. Dette skal være en landsdekkende tjeneste for å melde feil og problem til lokale myndigheter. Jeg så et innslag på nyhetene/Norge rundt (?) i høst. Ei dame i Kongsvinger/på Elevrum (?) hadde brukt fiksgatami til å melde fra om gatelys (eller var det brøyting). Det kom en mann fra kommunen nokså umiddelbart og jobben ble gjort.

    SvarSlett
  2. Ja, jeg synes jo dette virker som ei meget bra nettside. Det er jo mye enklere å få gitt beskjed slik. Og slik som samfunnet vårt har utviklet seg, er det jo på tide at det kommer en slik nettjeneste tenker jeg. Når man kan bestille ulike varer (inkludert matvarer) via nett, så må man sannelig kunne gi beskjed om slike ting via internett også. HURRA for at man slipper å ta 17 telefoner for å komme til rett person som man må snakke med angående den brøytinga eller de gatelysene som er ødelagt. :)

    SvarSlett